söndag 19 juli 2015

Uppsala

Det har redan gått en vecka sen vi kom hem från Övik. Sommaren rusar fram trots sitt mediokra väder. Trots att den riktiga värmen inte visat sig har vi haft fina dagar med runt 20 grader nästan varje dag, och det passar oss rätt bra faktiskt. Under veckan hemma har vi hälsat på min kollega och hans familj (vi har exakt lika gamla barn), haft Vide med familj på middag, strosat på stan och fixat bankärenden, haft Åsa med familj på besök och sen sent i fredags kväll till tidig eftermiddag idag haft farmor, farfar och faster här. De ville komma och fira Moa idag och det kunde vi ju inte säga nej till. Imorgon är det Moas födelsedag och ett blygsamt, men förhoppningsvis mysigt kalas står på agendan. I stort sett alla är ju bortresta så det blir en tapper skara runt bordet. Men ballonger, tårta och sugrör blir det, precis som födelsedagsbarnet önskar.

Några bilder:
Första skörden jordgubbar plockades i onsdags:
Så gott!

Idag skulle jag och Moa panta burkar innan handlingen och möttes av denna kö:

Jag fick panik och fotade eländet. Vilka drivor av pant! Vi får panta en annan dag istället!

Igår fick jag och Jonas några timmar med bara ett barn, så då åkte vi och köpte en kökslampa. Så såhär ser matplatsen ut i detta nu. 
Sakta men säkert kommer vi framåt.

På onsdag åker vi norrut igen, men då med flyg och slutdestination Överkalix. Vi har det bara bra här hemma i huset, men oj vad vi längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar