lördag 16 december 2017

Ingen december utan vab och lucia

Så vi bockade av båda två denna vecka. Arvid fick feber och missade sitt luciafirande, så vi pyntade pepparkakor istället. Arvid tröttnade rött snabbt medan Moa tyckte det var superkul och pyntade massor




I torsdags hade Moa sitt julmys där barnen tågade in som lucior, tärnor och tomtar till alla föräldrar som satt i en ring. Sedan satt barnen i mitten eller med sina föräldrar och så sjöng vi alla tillsammans istället för att barnen uppträdde. Ny policy inom Uppsala kommun att slopa uppträdandet och jag måste säga att det var väldigt mysigt att sjunga allihopa istället. Sen fick vi saft och pepparkakor.

Igår och idag har vi lekt hos Vide. Barnen leker så bra tillsammans! Idag efter lunch gick Vide och Moa ut och var ute i nästan två timmar och byggde snögubbar och lekte medan Noa och Arvid lekte tillsammans inne och vi vuxna satt i soffan och pratade och såg på skidor. Hur skönt som helst! Vilka stora barn vi har!

Imorgon har Moa innebandyavslutning, så nu ska jag gå och ta hand om de två plåtarna kärleksmums jag har på köksbänken. Sitter inne hos Arvid och han har somnat nu efter att inte ha sovit middag alls idag. Som sagt - stora barn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar