fredag 10 januari 2014

Vardag

Äntligen fredag! Det gick snabbt att komma in i jobblunken igen, även om jag i stort sett gått upp ur sängen sovande varje morgon när klockan ringt.

Igår hängde Jonas och Moa med Fredrik och Elsa och sen anslöt jag och Maria lagom till middagen. Småtjejerna hade lekt jättebra tillsammans hela dagen och papporna hade lyckats få med sig varsin takeaway-kaffe från Waynes under eftermiddagspromenaden med två sovande barn i vagnen. Nöjda pappor och barn med andra ord. Mammorna var dock trötta efter en snart avklarad första arbetsvecka, men vi fick en mysig kväll ihop. Snacka om guldläge när gamla goda vänner får barn samtidigt som en själv! Skulle de bara flytta tillbaka till Uppsala från Stockholm skulle vi nog hänga jämt :)

I september sorterade jag ut bilder att framkalla till Moas första år-bok och lade i en mapp på skrivbordet. Sen hände ingenting. I måndags fick jag äntligen iväg beställningen och i går kom bilderna hem i brevlådan. För att inte riskera ännu en 4 månader lång paus i arbetet spenderade jag kvällen med att sätta alla bilder på sin plats och nu är boken klar! Är faktiskt lite stolt över mig själv. Av bara farten blev även ett lek-album till Moa gjort, med bilder på mormor, morfar, farmor och farfar m fl. Perfekt att ha att titta på och prata om när vi inte ses så ofta.

Moa provar pappas strumpor. Nästan rätt storlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar