lördag 4 januari 2014

Mera Thailand

Då var det dags för nästa del av Thailandsbilderna. De sista från Khao lak.

Moa och hennes indiske kompis. Kompisen jobbade på en indisk restaurang som serverade underbar mat. Får man säga att bland det godaste vi åt på hela Thailandsresan var indisk mat? :)

 Moa städar på hotellrummet....

 Poolduschen på Khao lak bayfront hotel. Moa var mycket fascinerad över sjöhästarna och ville gärna gå dit och titta så ofta hon fick.

 Shortsdressen jag har på mig är helt underbar. Lite som en pyjamas, men på nåt vis är det helt okej när man är på semester. Framtiden får utvisa om jag även kommer att använda den här hemma. Om inte, så var den ändå värd sina 30kr.

 Äventyr i vattenbrynet i väntan på taxin som ska ta oss till Kamala beach

 Moa har fullt upp med att plocka pinnar, stenar och snäckor

 Så fokuserad att hon ibland helt missade att en våg var på väg. Då fick mamma rycka in!

Vi springer i vågorna, mamma!

Nu är vi hemma i Uppsala igen. Kom i torsdagskväll och sen dess har det varit grått. Grått, grått, grått, grått, grått...visst har vi några fler minuter dagsljus här än i Överkalix, men den här grådimman som har tagit stan i besittning gör att det knappast märks. Gröna gräsmattor har vi också. Bedrövlig vinter, det här. Igår åkte vi en sväng till Boländerna för att fylla på kylen och klämma och känna lite på en barnvagn. Sulkyn ska ju ersättas (vi fick 100% av inköpspriset tillbaka av flygbolaget = vi är mycket nöjda! Sulkyn var ju bara 9 månader gammal) och nu har vi hittat en utmärkt kandidat. Dock finns den på rea i en annan butik, så vi väntar och köper där istället. Varför betala överpris?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar