måndag 30 december 2013

Feber och julafton igen

Moas feber höll i sig i drygt två dygn och var nästan uppe i 40 grader. Sen var den borta lika snabbt som den kom lagom till vi skulle sätta oss på tåget norrut. Skönt!

Tågresan gick finfint, men om man åker Norrtåg ska man se till att ha matsäck med sig och även koll på vart man är hela tiden, så man inte missar sitt stopp. Tågvärden var vresig och ohjälpsam och inte på 3,5h fick vi någon info om vart tåget var på väg eller om vilken station vi befann oss vid. Han orkade heller inte ha nån försäljning eftersom kylen var trasig. Jag är rätt säker på att kylen var trasig redan i juli när vi åkte tåg senast. Nej båda tummarna ner för Norrtåg. SJ är verkligen tusen gånger bättre och tågresande i norr i detta land är under all kritik. Vi höll visserligen tiden, men det var också det enda som var bra och något man faktiskt inte borde behöva reagera över utan istället se som självklart.

Nåja, vi tog oss till Ökx och i lördags hade vi julafton nr2 med julbord och paketöppning. Så mysigt! Moa fick en snowracer av moster, morbror och morfar och den invigdes redan nästa dag
Moa kastade handskarna för att få bättre grepp runt ratten och visade att det gäller att ha tungan rätt i mun när man styr.

Så kul det var! Årets bästa klapp? Svårt att säga eftersom hon fått så mycket fint, men den ligger definitivt bra till!

Så härligt med en vit jul också!

Sötnosen! Planen var att köpa en röd, rosa eller lila mössa för att kompensera för den inte så tjejiga overallen...vet inte vad som hände, men mitt i allt hade vi köpt denna söta grå pälsmössa istället. Nåja, hon har röda handskar iallafall.

Idag ska vi hälsa på gammelmormor och imorgon är det nyårsafton och vi är redan inne på fjärde dagen här uppe. Himmel vad fort dagarna går! :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar