lördag 24 mars 2018

Skidpremiär!

Nu har båda barnen provat på utförsåkning och vilken succé! Hela familjen älskar det! Moa lärde sig bromsa, svänga lite och åka lift själv på två timmar. Helt sjukt! Sen blev hon bara säkrare och säkrare för varje åk och på slutet satt svängarna riktigt bra och hon åkte över gupp, en tippbräda och high fivade med nallar i svängarna i barnbacken. Vi är så imponerade av vår nyfikna och orädda tjej!

Arvid lärde sig också följa med i svängarna mer och mer, men att bromsa sitter inte riktigt än, så han åkte bredvid en av oss och höll i våra stavar. Kul för honom och väldigt jobbigt för våra lår! Han åkte även med oss i knappliften, men satt själv och åkte själv på och av soffliften. När vi släppte honom själv i barnbacken åkte han rakt ner och skrattade och tjöt av glädje hela vägen ner. Svårt att känna annat än ren lycka själv i fen stunden.

Vi är så nöjda med vår skidhelg allihop och längtar redan till nästa gång. Tyvärr blir det svårt att få till en till helg i år, men vi kommer garanterat att boka in fler skiddagar för vintern 2019!



























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar