torsdag 3 maj 2018

Hur hinner man?!

Jag minns inte vad som har hänt sedan sist, så här kommer ett strössel av bilder som hjälper mig på traven. Är minnesluckorna kanske ett tecken på att det har varit liiiite för mycket det senaste kvartalet?

Jag och Jonas var på mitt jobbs 75-årskalas på Stockholm Waterfront. En jättetrevlig kväll med god mat och bra underhållning (som ni ser).


Dagen efter hade Moa gymnastikuppvisning i Fyrishov. Hennes åldersgrupper dansade en dans inför en fullsatt A-hall. Hur coola som helst!

Jag har jobbat och emellanåt funderat på om jag är applikationsspecialist eller clown...? Nu har jag fått egna, riktiga labskor, så nu slipper jag de där dra på-skorna framöver. Mindre clown då förhoppningsvis...

Vi har haft sommaren på besök och luftat både grill och wok

och Arvids sparkcykel.

Sen har jag och Arvid tränat

och lekt

och tillsammans med Moa har vi fotat och skrattat åt roliga miner

på dem båda. Den här är fake, men vet man inte om det skulle man verkligen tro att hon var arg på riktigt!

I lördags åkte vi och köpte ägg i Skogstibble (ibland är det bara underbart att bo i Pelle Svanslös-land!)

Där fanns det, förutom 150 höns, en hel lada full med får och lamm och två påfåglar. 

Coolt! Det är alltså en familj som har de här djuren hemma och säljer ägg till de som vill komma och köpa. Efter midsommar går alla 150 hönsen ute fritt. Likaså lammen och fåren är ute och äter enbart gräs hela sommaren. Inget konstgjort foder. Nu var fåren inne för att alla tackor inte hade hunnit få sina lamm än. Supermysigt, jag vill alltid köpa våra ägg från dessa lyckliga hönor, så vi kommer definitivt att åka tillbaka igen!

Det var ett axplock ur vårt liv. Hej vad tiden går!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar