måndag 5 augusti 2013

Sjö eller pool?

En dum fråga i Moas värld. Hon doppade sig upp till knäna i Hammarskog och knappt fötterna i Björklinge, men ur Fyrishovs utebarnpool ville hon aldrig gå upp :) Hon badar ju naturligtvis inte själv, utan jag fick gå där runt, runt, runt med henne. Svinga benen hennes i vattnet och se till att badleksaken vi hade med inte försvann. Sen hade vi turen att parkera vagn och picknickfilt bredvid en lika gammal liten tjej och hennes föräldrar, så barnen lekte med varandras badleksaker och jag fick fikasällskap. Alla nöjda och glada :) På kvällen kom sen mormor och morbror hit och åt middag och åkte inte hem förrän det var läggdags. En dag som från början kändes rätt lång och ensam blev alltså en mycket bra dag tillslut :)

Idag tog vi en sväng på stan. Moa fick ett set med hink, spade och vattenkanna till kommande badutflykter och en plastboll som tydligen är så rolig att man inte har tid att sova eftermiddagslur...

Bilder från de senaste dagarna:
En av alla härliga kvällar lekte vi ute på balkongen och blåste såpbubblor

Min orkidé, som fortfarande blommar efter att ha varit bortglömd i tre veckor

Moa leker med kottar och stenar vid Björklingebadet

Moa kan numer äta själv...

Kvällslek i skuggan på lilla balkongen. Stora balkongen badar i eftermiddags- och kvällssol och där var det på tok för hett! Vilket lyxproblem. Älskar sommar!

Denna supersöta dress fick Moa av farmor och farfar när de träffade henne för första gången. Ett år senare passar den perfekt, precis som farmor sa. Själv tyckte jag då att den borde passa när hon närmar sig skolåldern ;)

1 kommentar:

  1. Men så sööt, värsta lockarna har hon ju ;)
    Och vilken söt dress på sist bilden!

    SvaraRadera