måndag 29 maj 2017

En sommarhelg

Vilken helg! Så varmt och härligt att man såhär på måndagsmorgonen när termometern visar 13 plusgrader nästan tror att allt var en dröm. Har vi verkligen haft 24-27 grader varmt i fyra dagar?!

Vi har knappt varit inne på hela helgen och när vi har sovit har vi gjort det med öppna fönster = älskar att bo i vårt lilla samhälle på landet!

Telefonen har legat inne hela helgen så det finns knappt några bilder att visa, men några skrapade jag ihop iallafall. 

Vi har byggt utedusch! 

Arvid har tagit sin uppradningsmani till nya höjder

Vi har badat och invigt duschen

Och så fick vi äntligen hämtat ner Moas nästa cykel från vinden och morfar fixade igång den på en gång, till Moas stora förtjusning. Hon cyklade iväg på den utan några som helst problem, men får kämpa med att balansera den högre och tyngre ramen vid av- och påstigning. Och större däck = högre fart = vi behöver träna på att bromsa i tid med vår fartgalna dotter. Det är ju inte alltid som några säckar jord ligger placerade precis där man behöver dem ;) 

Utöver det har vi gjort klart köksträdgårdens pallkragar (men glömt att fota) och sått sockerärtor, morötter, rädisor och sallad, vi har lekt massor och så firades jag med sovmorgon, paket på sängen och fika igår. "För idag är det din dag, mamma!" 😍

Efter den här smakstarten är vi så semesterredo man kan bli! Bara en månad kvar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar