lördag 6 maj 2017

Från vår till vinter till sommar

Vi reste från ett vårigt Uppsala med knoppande träd och buskar och blåsippor längst elljusspåret och landade i det här:




Men det var helt underbart! Så härligt med snö och vårvinter! Vi hade en supermysig helg i Överkalix som var alldeles för kort samtidigt som vi faktiskt hann med en hel del. Tyvärr ingen majbrasa då den var nersnöad och ej gick att tända (ej okej, nån måtta på vinter den sista april kan man tycka!) men allt annat var toppen!

Arvid har pratat om att åka tillbaka till mormor och morfar varenda dag sedan dess. Han packar väskan med gosedjuren och säger att vi ska åka. Gullungen! Och Moa grät när vi hade sagt hejdå till morfar och gick genom säkerhetskontrollen...då var tårarna inte långt borta hos mig heller. Våran lilla (men ändå stora) tjej med sitt stora hjärta ❤️



Sen åkte vi hem till våren igen. Hela veckan har varit toppenfin med peaken igår då vädret var helt fantastiskt! Strålande sol och över 20 grader i skuggan hela dagen. Jag och barnen var lediga pga stängd förskola. Tack för bra timing på den!


Idag är vädret sämre igen men jag har hunnit med en löprunda medan resten gick till lekparken och nu när Arvid sover ska vi ut och flytta runt blommor i rabatterna. En rabatt ska tas bort och några blommor därifrån vill vi spara. Sen ska vi skotta grus. 1,5 ton anlände igår! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar