fredag 28 april 2017

Kalaspremiär och ny resa

Förra helgen var det kalaspremiär för Moa på Leos lekland och det var ingen mindre än bästisen Liv som fyllde år, så det var en given succé redan på förhand och visst blev det så också. Barnen hade jättekul i tre timmar och sen somnade Moa som en stock efter 2 minuter i bilen.

Jolie överst, Moa längst ner och Livs storebror Adrian som lekledare och hjälp till höger.

På söndagen kom Emma och Ted och hälsade på. Superkul att ses igen! De har haft en lika tuff vinter som oss med inskolning på förskola för Ted och en rad sjukdomar efter det, så vi har inte fått till en träff sedan i december...sjukt! Men barnen hade jättekul. De lekte inne och Moa och Emma plus pappor tog även en cykeltur/promenad till High Chaparall medan mammorna stannade inne med sovande småbröder.




Sedan dess har en hel vecka rullat förbi och nu är det alltså (nästan) helg igen och även denna är fylld med roliga saker.

Efter att ha somnat senare än vanligt igår fick vi väcka två trötta barn kl.05:30 imorse för att hinna i tid till morgonflyget upp till Luleå. Barnen kvicknade dock till väldigt snabbt när de kom på att det var det som väntade :)

Arvid har berättat att vi ska åka till mormor och morfar för åtminstone 5 personer på flygbussen från parkeringen till terminalen och inne på flygplatsen, så peppad är bara förnamnet!

Idag nådde vi förresten ännu en milstolpe i vårt familjeliv: alla fyra på varsin flygstol! Känns så konstigt, men så skönt! Barnen sitter och målar målarbok och ser på surfplatta och vi sitter på varsin sida och dricker te och kaffe utan att ha armar som viftar och bord som knuffas hit och dit. Lyx!


Nu ser vi fram emot en härlig helg i Överkalix!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar