onsdag 12 april 2017

Spahelg

Terrorattack till trots, livet måste gå vidare och för min del innebar det tjejhelg med umetjejerna! Jag, Åsa och Carro började med lite shopping på Gränby istället för MoS och åkte sen vidare och plockade upp Frida och Sylvia i Sollentuna innan vi åkte till Skepparholmens spa där vi mötte upp Hanna, Helena, Sara och Linn. Tänk att vi har känt varandra i 15 år i år! Så tacksam för att få vara en del av det här gänget!

Vi började med te och fikabuffé följt av yoga innan vi hoppade ner i de varma poolerna och pratade och drack lite bubbel i några timmar. Sen väntade trerättersmiddag och prat till midnatt innan 9 småbarnsmammors ögon stod i kors och vi stupade i säng. Vi fick ha en hel husbåt med fem rum och jättefint allrum för oss själva, helt perfekt!






På söndagen gick vi promenader, åt frukost, promenerade och badade mer, åt brunch och tog en avslutande promenad innan vi checkade ut, kramade varandra hejdå och åkte hem.

Hemma väntade en glad familj som hade haft ett bra dygn med farmor på besök. Vi avslutade helgen med dusch och morgonrocksparty

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar