söndag 2 april 2017

Kompisar

Vi kommer nog inte att se så mycket av Moa från och med typ nu och fram till någon gång i oktober, för nu är der bara kompisar som gäller! Igår var Liv här i tre timmar och lekte och idag har Moa först lekt hos Olivia på förmiddagen och sen med en annan granntjej som hon aldrig lekt med förut. Så kul! Den lugna återvändsgatan vi bor på gör att de kan röra sig hyfsat fritt mellan gårdarna och på så vis är vi föräldrar aldrig lång bort. Idylliskt och härligt och helt perfekt!

Medan Arvid sov middag, Jonas handlade och Moa lekte med grannbarn gick jag lös på buskarna vid entrén med sekatören. Allt ska bort inför årets projekt: bygga större entré utanför ytterdörren. 

Vid 14-tiden kom Vide och Henrik och barnen åt mellis ute och i lekstugan och lekte sen på tomten och vi vuxna drack kaffe och te på altanen.

Vädret har varit magiskt idag också. I vår vinkel måste vi ha haft närmare 20 grader. Helt vindstilla också. Vid 16 kom Noa och Cecilia också och sen hade vi en trevlig middag och lek till det blev dags för nattning. En perfekt söndag.


Jag började förresten dagen med 4km backintervaller, styrketräning och 2km transportlöpning med Henrik och två andra herrar. Fruktansvärt jobbigt! Men så skönt efteråt. Blodomloppet närmar sig så det är ju dags att börja springa igen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar