måndag 16 oktober 2017

Gymnastikmåndag

Sitter med träsmak i rumpan på en bänk i ett omklädningsrum medan Moa har gymnastik. Måste börja ta med en sittdyna...och en bok. Att surfa på telefonen i en timme är faktiskt skittråkigt. Har jobbat lite genom att svara på mail i ca en kvart. Men sen mest rastlöst försökt hitta nåt kul att läsa.

I helgen hade vi stora släktmiddagen då farmor, Emma, morfar och Nisse alla hälsade på samtidigt. Det händer minsann inte ofta!

I övrigt har vi inte gjort så mycket sen sist än att umgås med farmor som var här från onsdag till söndag. Min diet fortsätter och går fint och barnen är friska. Den här veckan ska vi hinna med utflykt till museum för Moa med förskolan, utvecklingssamtal för Moa, fotografering för Moa och föräldrafrukost för Arvid innan morfar kommer tillbaka på torsdag/fredag för att hälsa på över helgen. Kanske går han, jag och Nisse på innebandy på fredag. Vi får se.

Inga bilder har jag heller...men några gamla har väl aldrig skadat? Har väl tex inte visat nåt från fjällvandringen i Björkliden i somras? Bilderna är från vandringen till Låktatjåkka och när Jonas och barnen anslöt till base camp dagen efter.



















Vi hade, som ni ser, inte direkt tur med vädret...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar