onsdag 19 oktober 2016

Orkeslös dag

Två dagars kliande i halsen bröt imorse ut i tungt huvud och matt kropp. Har varit totalt orkeslös hela dagen. Hemskt! Lämnade Moa på förskolan, åkte och handlade på Maxi med Arvid och åkte sen hem med målet att göra så lite som möjligt. Vi byggde med duplo och klossar i hans rum och hade småbilsrace i hallen fram till lunch och sen, medan Arvid sov, låg jag i soffan och kollade på reprisen av Hela Sverige bakar och Gilmore girls på Netflix.

Efter tupplur och mellis hämtade vi Moa och när hon föreslog tv orkade jag inte säga nej, så vi mös ner oss i soffan alla tre en stund. En utsövd Arvid hade inte ro med det så länge, så han röjde runt med småbilarna medan jag och Moa låg kvar en stund till. 

Korv och makaroner till middag och sen bad av två barn när Jonas kom hem. Sen kom två grannar över och så har vi planerat barngympastart och pratat om allt och inget hela kvällen. Supertrevligt! Imorgon kör vi genrep av gympapasset med bara våra egna barn och nästa torsdag börjar vi på riktigt. Spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar