söndag 9 oktober 2016

Pumpapyssel

Vi startade helgen redan kl.5 igår morse. Jonas tog första passet och sen löste jag av honom vid 7-tiden, när Moa också hade vaknat och det var dags att göra frukost.

När allas frukostar och andra bestyr var klara åkte jag och Moa till Blomsterlandet och köpte ljung och andra höstblommor och eftersom det var barnens helg där i helgen fick alla barn en glass och möjlighet att dekorera en pumpa (som föräldern sen fick betala för 20kr). Moa tyckte det var jättemysigt att sitta där och pyssla och pumpan blev så söt!

Efter mellis gick vi till Vide och åt middag och umgicks till barnens ögon stod stilla av trötthet. Då gick vi hem, såg Downton Abbey och somnade tidigt.
Fyra barn har lördagsmys med godis gjorda på torkad frukt och Nalle Puh-film.

Idag har vi varit hemma. Vi har städat, plockat, åkt med återvinning, planterat höstblommor och tränat. Sen kom faster och morbror hit på paltmiddag. Jag älskar att vi nu har två familjemedlemmar nära och att vi kan ha söndagsmiddag tillsammans!

Imorgon blir det jobb igen. Känns konstigt. Det går snabbt att vänja sig vid att vara ledig. Och på tisdag fyller mannen i mitt liv 35 år. Det känns också lite konstigt, han fyllde ju nyss 30!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar