onsdag 22 februari 2012

En blyg liten kotte

Ultraljudsundersökningen gick bra. Hjärta, hjärna, magsäck, njurar, urinblåsa, lårben...allt såg så fint ut. Det enda som ställde till det lite var att vår bebis inte hade lust att vara med på bild! Barnmorskan körde runt på magen från alla vinklar, tröck och bökade, men nej då. Tillslut blev bebis så less på allt ståhej så den vände ryggen till och höll en hand för ansiktet ;-) Men tillslut fick vi äntligen se profilen med lilla näsan och munnen som öppnades och stängdes. "Skam den som ger sig!" sa barnmorskan nöjt och frös snabbt bilden :-)

Resten av dagen har gått i rasande fart med en fullspäckad dag på jobbet. Nu är vi hemma och mätta i magen, så nu kan vi krypa upp i soffan och titta på bilderna av den som bökar runt i min mage. Utanpå känns ingenting än, men inuti får jag små buffar då och då. En fantastisk känsla!

Bildtext: På ena vilden visar bebis upp positionen fällkniven. Mycket effektiv. Barnmorskan kan inte mäta nånting ;-) På den andra bilden ser ni huvudet i profil. Näsa och mun syns tydligt.



1 kommentar: