söndag 18 mars 2012

Ljuva 90-tal

Igår var jag på "Tant- och inflyttningsfest" med 90-talstema. Lägenhetsinnehavaren fyllde alltså 30 och ville ge det högst 90-talsinspirerade köket i hennes nya lägenhet lite extra uppmärksamhet. En del tjejer hade gått all in med championbyxor/lågt skurna färgade jeans och väldigt synliga stringtrosor som stack upp där bak. Spaghettilinne som egentligen är en 4-5 cm för kort och därmed visar lite av magen fanns också med, liksom snedlugg, diadem och midjeväska. Å herregud...Men vad ger man då en trettioåring i 90-talsinspirerad inflyttningspresent? Jo, en godiskaktus såklart! :) Jag köpte en fin (nja) kruka med rosett på på Röda Korset och byggde en kaktus med tuttifrutti-godisar. Jonas hävdade att det skulle vara geléhallon istället...och även om han nog har rätt i det, så vem fasen gillar geléhallon? Därav tuttifrutti-godisarna. Kaktusen gjorde stor succé, fick hedersplatsen på bordet och åts snabbt upp. Till och med gurkan! ;) När tjejerna drog på krogen åkte jag och bebis hem och sov.

Idag fyller lillebror år. Har inte fått nån kalasinbjudan än (?!), men jag hoppas det kommer en snart..vad ska vi annars göra med presenten som ligger och väntar i hallen?

I övrigt idag står visningar på schemat. Ett hus och en lägenhet. Hus utanför stan och lägenhet inne i stan. Som ni märker så har vi inte riktigt bestämt oss för vilken form vi vill ha på vårt nästa boende...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar