måndag 21 maj 2012

Sommaren är här! Eller åtminstone nästan...

Å himmel vad underbart med lite värme! Solen skiner, det är varmt ute och träden är sådär härligt gröna som dom bara är när löven precis har slagit ut. Syrenerna blommar och häggen likaså, så det luktar gott överallt.

Långhelgen var precis så lugn och skön som jag hoppades att den skulle bli och ändå hann vi med en massa saker. Som ni vet så rivstartade vi ju med storstädning och oljning av trallen, men förutom det är nu även fönstren putsade, bilen tvättad och våra små basilika- och tomatplantor är omplanterade i större krukor. Dock står dom fortfarande inomhus, i sovrumsfönstret. Tror dom behöver växa till sig lite mer innan dom klarar sig på bara eftermiddagssol.

Vi var på visning på ett jättefint hus i Björklinge igår också. Ett bra hus för oss. Inget att klaga på direkt. Förutom då kanske på att det ligger i Björklinge. Vill vi bo där? Det vore bra om vi kunde komma fram till ett svar på den frågan snart.

Ikväll ska det plaskas i bassängen med ett gäng gravida tjejer, så därför borde jag verkligen sätta igång med middagen istället för att blogga..för det var ju trots allt därför jag gick hem tidigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar