torsdag 28 juni 2012

4 rum och kök

Äntligen har boendesituationen löst sig! I tisdags morse skrev vi kontrakt på en nyproduktion av NCC på Kapellgärdet. 4rok, 2 balkonger (en mindre i öst och en större i väst), 99kvm och alldeles ny. Känns så himla bra! Den enda lilla nackdelen är att det inte är inflyttning förrän 1 april. Som tur är får vi något annat att fokusera på om ett par veckor, så vi kommer knappast ha tid att sitta och räkna dagarna....istället kommer nog tiden att gå väldigt, väldigt fort!


Känns så himla skönt att allt har löst sig. Vi ville flytta innan bebis blir så stor att den börjar röra på sig och det får vi göra nu. Och samtidigt slipper vi springa på visningar med en nyfödd bebis och vi slipper känna stress över att månaderna går utan att vi hittar nåt. Istället kan vi få barn och bli en liten familj i lugn och ro. Plötsligt faller alla bitar bara på plats och det är så härligt när det händer :)

I samma veva som vi köpte den nya lägenheten skrev vi även på försäljningskontrakt för lägenheten vi har nu. Det blir alltså samma mäklare som vi köpte av som säljer vår lägenhet. Känns smidigast så. Och för att göra det så enkelt som möjligt för oss valde vi att boka in stylist och fotograf redan till nästa fredag och tisdag veckan därpå, istället för att vänta till augusti när bebissakerna tagit över vårt hem totalt. Sen har vi bokat in ett möte med mäklaren 31 juli för värdering och prissättning. Antingen har vi fått bebis då, eller så har vi inte det och antingen orkar vi med mötet just då, eller så gör vi inte det. Mäklaren är helt införstådd i vår situation och var den som sa att vi närsomhelst får ringa och boka om mötet ifall vi känner att det inte passar...så det där ska nog lösa sig, det också.

Eftersom lägenheten inte finns än så finns det inte så många bilder att visa...men en planlösning och några animerade bilder hittade jag på mäklarens hemsida. Köket kommer att se ut precis som på bilden, dvs med vita luckor, svart bänkskiva och svart kakel och ekparketten går genom hela lägenheten, förutom en del av hallen som har klinkergolv istället.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar