fredag 13 juli 2012

Värt?

Igår städade, plockade och stylade vi efter bästa förmåga i 10 timmar (med avbrott för lunch + inhandling av nödvändigheter som snittblommor och fin mat = färska kryddor, fina frukter m.m) för att lägenheten skulle vara i absolut toppskick. Idag kom fotografen och fotade hela lägenheten på 30 minuter. TRETTIO minuter! Han kom, han fotade och han gick och kvar stod vi utan att ha hunnit med alls.

Efter att ha vilat lite på soffan (vi kunde ju inte ta sängen, för där hade jag bäddat så fint och vi hade inte hjärta att knöla till allting även om fotograferingen var klar) fikade vi på balkongen och bestämde oss för en utflykt. Det bar av till Thuns och där köpte vi oförskämt billiga bebiskläder. Rea på en outlet...vad annat kan det bli? Så nu har vår lilla parvel även några kläder i storlek 56. Närmare bestämt tre bodys och två byxor. Resten får vi fixa sen...

Eftersom vi så effektivt städade ut oss själva ur lägenheten igår har vi sedan vi kom hem ägnat oss åt att flytta in igen. Ni vet, ta fram schampo flaskor, tandborstar och papperskorg från klädkammaren, hänga tillbaka jackor under hatthyllan, ta fram vattenkokaren ur garderoben och, förstås, ställa tillbaka alla Pluttens saker i vårt sovrum. Nu känns det nästan som att vi bor här igen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar