tisdag 5 mars 2013

Äntligen lite nflyttningsinfo!

Nu har farmor åkt hem igen efter några mysiga dagar tillsammans med sin ögonsten och dennes föräldrar. Mest har vi myst på här hemma, för det är ju så de får umgås mest. Är man ute och flänger så sitter ju Moa mest i vagnen och det är ju inte samma sak. Men vi har även gått promenader, fikat på stan och kört hela vägen till Big Baby i Häggvik för inköp av bilbarnstol och test av sulky/resevagn. Mycket bra rea på stolen och ett stort utbud och rea på sulkys gjorde det värt att köra de extra milen. Vädret i lördags gjorde att det passade utmärkt med en utflykt på förmiddagen och fika och lek hemma resten av dagen.

Angående bilbarnstolen så har Moa inte vuxit ur sin Acta Graco ännu, men det är rea på många modeller av nästa storlek just nu, så vi passade på att köpa även om vi inte måste byta förrän längre fram i vår.

I morse sa vi hejdå till farmor och ikväll gick vi på inflyttningsinfomöte hos NCC. Vi fick veta mer om slutbesiktning, status på bygget just nu, inflyttningslogistik, nyckelutkvittering, hissbokning, bredband/internet/telefoni m.m. Vi kvitterar ut vår nyckel fredag 26 april och har bokat hissen till dagen efter; lördag 27 april kl14-16. Då går flyttlasset! Under helgen har vi utnyttjat barnvakten och spenderat några timmar i förrådet. Gått igenom alla lådor, rensat och packat om, så där uppe är det inte totalt kaos längre. Istället har vi några kartonger redo för flytt och även om det är en droppe i havet så gör varje litet steg att flytten känns så mycket närmare!

Moa tyckte inte att mötet var särskilt roligt, men hon höll sig ändå på bra humör trots att både vällingtid och så småningom även läggningstid passerade. När vi kom hem fick hon sin välling och lite mjölk och sen somnade hon gott i sin säng strax efter kl20. Förhoppningsvis innebär den senare läggningstiden att tösen inte tycker att det är morgon kl5 imorgon bitti. För så har det tyvärr varit de senaste morgnarna och så kan vi inte ha det!

Nu: Läggdags.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar