onsdag 18 november 2015

Det är mycket nu...igen

Igår följde jag och Arvid med Moa på hennes tandläkarbesök. Att vara där själv med båda barnen då Moa vägrar sitta i stolen var ju inte helt enkelt, men eftersom Arvid är nöjdheten själv så fick han helt enkelt sitta på golvet och leka med en vante medan jag satt med Moa i tandläkarstolen så att tandläkaren fick titta i hennes mun. Alla sätt är bra utom de dåliga sägs det ju, och på det där sättet gick det finfint. Moas tänder såg bra ut.

Efter tandläkaren blev det lunch och sen storhandling på ICA Maxi. Inte heller helt lätta projekt att genomföra ensam med barnen, men det gick fint. Men sen när vi kom hem och Arvid sov och jag och Moa satt i soffan och läste böcker blev jag så himla trött! Hade lätt kunnat somna sittande där och då efter en intensiv dag.

Arvid fick premiärsitta i kundvagnens stol och det klarade han hur bra som helst. 

Moa leker alla möjliga rollekar här hemma. Här är den senaste utstyrseln:
Helt plötsligt lyssnar inte Moa till sitt namn längre, för då har hon blivit en prinsessa och heter inte längre Moa. Fin va?

Idag var det BVC-besök och 8 månaderskontroll för Arvid, så vi lämnade Moa på förskolan redan kl.8 för att vara säkra på att komma till stan till 8:30 med lite marginal. Arvid somnade i bilen och ville sen inte bli väckt. Inte alls. Se på sötnöten!

På BVC gick allt fint. Arvid vägde in på 9420g och var 73 cm lång och fick en mässlingsspruta inför den kommande Thailandsresan. När han fick sprutan spände han sig lite, blev röd i ansiktet och var sen glad igen. Inget gråt alls! Efter BVC tog vi en långpromenad med Karin och Henry och gick sen hem till dem för lunch och fika och massa lek och prat innan vi åkte hemåt när Arvid behövde sova igen och Moa hämtas på förskolan. En mycket bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar