torsdag 14 januari 2016

Snö och tandsprickning

Det började snöa i förrgårkväll och slutade inte förrän typ ett dygn senare, så igår efter middagen gick jag och Moa ut och skottade. Skottade både framsida och på baksidan på altanen så man kan gå till garaget och poolen. Ett bra träningspass :)



Igår förmiddag var vi till BVC på 10-månaderskontroll. Arvids längd- och viktkurvor planar som förväntat ut nu efter att ha gått spikrakt uppåt till synes utan kontroll hela första halvåret :) Han vägde 9,8kg och var 74cm lång. Så allt är bra med lilleman och nästa besök är ettårskontrollen. Helt sjukt!

Efter två månader av dreglande i mängder kom två tänder upp i överkäken under julledigheten. Precis då stannade dreglandet upp, men nu är vi tillbaka i det igen, så jag antar och hoppas att det är fler tänder som spökar, för han sover dessutom väldigt dåligt och gnider händerna i munnen på ett sätt som han annars inte gör. Natten till idag var värdelös, så idag gör vi inte många knop. Ganska skönt att det är -16C ute så att man nästan kan skylla på kylan för att slippa gå ut ;)

Nu på förmiddagen sov Arvid och då gjorde jag upp eld i kaminen och bänkade Moa framför tvn med en fruktskål i handen så att jag fick vila i soffan en stund. Riktigt skönt!

Nu är han dock vaken igen. Dags att rycka upp sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar