tisdag 19 juli 2016

Familjefotografering

IIgår fick vi äntligen till den där familjefotograferingen som vi jobbat med sen i februari! Arvid hann visserligen bli rätt mycket äldre än 1 år, men vad gör det om hundra år? Vi får bilderna redan imorgon. Längtar!

Katarina gjorde ett jättejobb som tålmodigt lockade och lirkade med Arvid som inte alls hade lust att le och fotas, eller ens befinna sig framför kameran. Moa däremot älskade uppmärksamheten, så henne fick vi locka bort från kameran för att få några enskilda bilder på Arvid.

I söndags gick vi en sväng till på marknaden och då fick Moa åka karusell

Sen på kvällen åkte vi upp till gammelmormors grav och lämnade blommor. Jag köpte en bukett med aprikosfärgade nejlikor, men Moa ville absolut ge en lila blomma, så då köpte vi en sån med. Sen hade hon lite svårt att skiljas från blomman, men konstaterade att gammelmormor nog skulle gilla att titta på den från himlen, så då fick hon den trots allt. Älskade unge! Och älskade gammelmormor. Som vi saknar henne!

Igår hade Arvid en arbetsam dag. Först tog han hand om disken hos mormor och sedan, efter att vi hade flyttat över packningen till morfar, städade han golven på nedervåningen.



Idag ska vi baka tårta. Tänk att vi har en fyraåring i huset imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar