torsdag 28 juli 2016

Moa 4 år del 2

Direkt vi kom hem från Överkalix väntade Moas första kompiskalas. Hon hade själv valt att bjuda in Vide, Emma och Liv. Barn som inte kände varandra, men det gick jättebra ändå! Liv var lite blyg och höll sig på sin kant en del, men vid fikat var alla med och pratade och skrattade. Vi bjöd på varmkorv med bröd, tårta, fruktspett med melon, vindruvor, nektariner, jordgubbar och kiwi och kladdkakemuffins. Sen hade vi tänkt ha fiskdamm också men barnen lekte så bra så det glömdes bort, så alla fick med sig en bägare popcorn och ett kinderägg med sig hem istället.

Vädret var otroligt bra. Strålande solsken och minst 27 grader, så alla vuxna häckade under pergolan eller på gräset i skuggan av lekstugan medan barnen lekte överallt på tomten. Farmor, farfar och morbror kom också på kalaset eftersom de missade det som var på riktiga födelsedagen. 

Av kompisarna fick Moa ett till Bamses gympaspel som vi ska byta mot nåt annat spel, vattenfärg, pennor, stora Moa-bokstäver av papp att måla och en målarbok att göra djurmasker av.

Av farmor och farfar fick hon en gungställning, prinsessgrejer och färg och penslar att måla med. Morbror gav två bollar och en målarbok.

Alla presenter från båda dagarna har verkligen varit bra. Sånt hon gillar och kommer att använda. Bra jobbat alla! ;)


Arvid fick en barngympa av grannen, så nu kan han också gunga!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar