lördag 30 juli 2016

Bad

Eftersom vädret bjuder på den ena sommardagen varmare än den andra (Tack!!) bestämde vi oss för att testa en badplats i närheten i måndags. Valet föll på Tenabadet. Lugnt och mysigt och varmt i vattnet. Vi var först på plats också. När vi åkte hem på eftermiddagen var det mycket folk på hela gräsytan, men ändå lugn stämning och närmast strandkanten där våra barn hänger var det lugnt. Ute vid flytbruggan var det däremot lite trängre, men alltså ändå inget som störde. Vi kommer lätt tillbaka!

Vi solade, badade, lekte i sanden och åt pastasallad till lunch och melon till mellis. Vid 14-tiden var alla nöjda, så då åkte vi hem och lekte hemma istället. Moa sprang (=duschade) i vattenspridaren.




 
Igår gjorde vi en spontan badutflykt till Siggeforasjön. Jag stekte äppelpannkakor efter frukost och sen åkte vi iväg. Det här badet ligger vid en camping, är större, mer långgrunt, varmare i vattnet och så finns det möjlighet att köpa glass. Minuset är att sanden är grövre och inte lika rolig att gräva i. Annars alltså över lag bättre än Tena tycker vi. Arvid tröttnade dock på värmen så det blev en kortare tur än tänkt, men vad gör det om hundra pr? Vi hade mysigt där och sen badade vi alla i utespat när vi kom hem istället, så detblev en bra dag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar