torsdag 22 december 2016

Utflykt

Då vi har valt att anlita städhjälp varannan vecka (BÄSTA!!!) innebär det också att vi varannan torsdag måste utrymma huset hela förmiddagen och idag var en sån torsdag. Normalt sett är ju Moa på förskolan, men nu har hon jullov så det var två barn jag skulle roa utanför hemmet från 8:30 imorse.

Vi valde Gränby C då vädret imorse inte var någon höjdare för uteaktivitet, som det annars oftast blir, och vi behöver kunna ta Arvid till en toalett rätt snabbt när han säger till, så vi åkte dit för att leka i lilla lekplatsen och äta frukt och sen fika på det enda café som är öppet innan butikerna öppnat. Vi fick oss dock en överraskning när vi kom fram och ALLT var öppet. Extra inför jul såklart. Tack och lov ville vi göra allt vårt innan alla andra ville samma sak så det gick bra ändå.

Mina två små gick runt hand i hand och tittade på juldekorationer och människor och fnittrade tillsammans och mitt hjärta smälte tusen gånger om.


Efter försenat flyg, försenade bussar och totalt oflyt kom sen äntligen morfar hit och sen har vi lekt hemma resten av dagen. Imorgon kommer morbror, vi ska göra skinka och Jansson, spela Bingolotto och ställa ut gröt till tomten. Ladda för jul helt enkelt, det är nära nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar