lördag 21 september 2013

Lånad tid

Ja, visst känns det som lånad tid när man får vakna av sig själv, ligga och dra sig, gå upp, hinna gå på toaletten och försöka boka tågbiljetter hem till jul innan barnet har vaknat! Sitter som på nålar och tror att hon ska vakna vilken sekund som helst. Biljettbokningen gick för övrigt inte bra alls. Biljetterna släpps visst inte förrän imorgon...

Våra lördagsplaner var att hälsa på trillingarna i Storvreta, men feber hos dem i torsdags gör att vi avvaktar dagsformen innan vi bestämmer om vi åker eller inte. Igår var de feberfria, men vi vill ändå höra hur läget är idag innan vi stormar in där. Både för Moas och för deras skull. Så, antingen blir det full rulle med fyra barn idag, eller så blir det lek i nån lekpark här hemma. Sol och +16C den 21 september faller ju faktiskt också inom rubriken lånad tid, så uteverksamhet blir det! Jag var så förutseende och städade lägenheten igårkväll för att slippa ha det hängande över oss idag. Inte så kul igår, men underbart idag! :)

Här kommer några helt slumpvis utvalda godbitar från sommaren:

Augusti. Lek i stadsparken. Absolut stekhett, så det är tur att det växer enorma träd där som ger skön skugga åt lekparken.
 Juli. Båttur i Övik. Moa var lite skeptisk till bullret och flytvästen till en början, så därför behövdes nappen en stund. Sen hade hon så mycket att berätta om om alla fåglar, båtar m.m som vi åkte förbi, så då åkte den ut :)
Juli. Utelek i Överkalix. Ser ni myggan precis framför Moa?

Klockan är 8:25 och Moa sover än. Snart är hon uppe i 13h. Vad är det som händer?!

1 kommentar:

  1. Åh vad härligt väder ni verkar ha! Här har det varit grått och regnat sen i onsdags:(
    Och oj vilken lyx när barnet sover så länge:) Tyvärr händer det inte så ofta här, men man blir lika glad varje gång det råkas bli så haha :)

    SvaraRadera