söndag 22 september 2013

Skördemarknad på Wiks slott

Idag har vi varit på utflykt till Wiks slott för att gå på skördemarknaden som Folkhögskolan som ligger där anordnar. Närproducerade varor, aktiviteter för barnen och utställningar av olika slag bjöds det på och vi strosade runt där tillsammans med Vide och hans föräldrar. När barnen tröttnade på att åka vagn släppte vi lös dem på ägorna. De plockade löv och gick omkring på gräsmattorna och pekade på allt de såg och vi vuxna turades om att jaga barn och fika kaffe/te och kaka. Aldrig är väl te så gott som ur termos utomhus?

Moa och Cecilia. Moa invigde tröjan som mormor har stickat. Perfekt idag!

Solstrålen!

Vide och Moa. Två små som leker jättebra tillsammans!

Papporna jagar barnen. Henrik i beige jacka och Jonas i svart :)

Vide på äventyr

Det är verkligen inte lätt att hinna fota henne nuförtiden!

Från marknaden fick vi med oss getost och osötat päronmos och när de små benen var trötta av allt spring åkte vi hem. Moa somnade två minuter efter att motorn gick igång och sov sen i 2,5h! Man blir trött efter en toppendag med vänner ute i härligt väder och fin natur :)

Jo just det, trillingdejten ställdes in igår och flyttades till onsdag. Hoppas de är friska då! Så igår njöt vi av 18 plusgrader och sol i en park här i närheten och på stan och sen grejade vi på här hemma. Jonas spenderade en ansenlig mängd tid med vår nya dator. Windows 8...herre jösses!

Imorgon är det måndag, så nu är det sovdags!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar