torsdag 4 december 2014

Nu vs då

Alltså...kolla in det här:

Graviditet 1
V.24+0

V.30+0

Graviditet 2
V.23+3

Det där med att magen växer fortare andra gången kan iallafall jag skriva under på. Moa låg med huvudet långt ner redan i v.25 (eller när första bm-besöket efter RUL nu ägde rum, minns inte riktigt) och höll sig sedan så resten av graviditeten. Lillebror har då verkligen inte hittat sin plats än utan det sparkar och buffar på nya ställen hela tiden. Om ettan blir bortskämd utanför magen kanske tvåan blir det inuti? För så där mycket rum att leka runt på fick minsann inte storasyster ;)

Igår kom farmor och farfar till stan. Farfar redan vid lunchtid efter att ha varit på en tvådagarskonferens på Arlanda, så han fick följa med och hämta Moa på förskolan och sen lekte de hela kvällen. Farmor kom inte förrän vid 22-tiden, så hennes närvaro var Moa omedveten om när hon vaknade. Det gjorde att farmor höll på att skrämma slag på Moa när de möttes i vardagsrummet i morse. Moa tvärvände och sprang in i badrummet och först där inne insåg hon vad/vem hon hade sett och utbrast: "Farmor!" och sprang ut till vardagsrummet igen för att se att hon inte sett fel. Jag hade första parkett på denna underbara morgonunderhållning :)

Och en sak till. Det är inte fredag idag heller. Vi hade avdelningsaktivitet (bowling) + julbord i tisdagskväll, vilket gjorde att den dagen kändes som fredag. Sen kändes gårdagen som fredag eftersom vi hade haft julbord kvällen innan. Och efter att ha haft fredagskänslor i två dagar, plus att farmor och farfar kom igår, så känns det verkligen som att det borde vara fredag idag. Men nej. Inte idag heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar