tisdag 16 juni 2015

Vaccin

Idag har Arvid fått 3-månadersvaccinet. Han skrek litegrann, men var mest ynklig och snyftade en lång stund efteråt. Sen fick han mat och somnade och har sovit i två timmar nu.

Hoppas vi slipper febern! Men har köpt alvedon för säkerhets skull. I och med BVC-besöket hänger vi i stan idag. Närmare bestämt på Gränby C och uträttar diverse ärenden innan vi ska hämta Moa och åka och vaccinera henne också. Där är det TBE som står på agendan. Sen hämtar vi Jonas på jobbet och sen åker vi hem. Det krävs lite planering med bara en bil...

Arvid vägdes och mättes förresten också; 62,5cm och 6810g.

Helgen som var hade vi Jonas barndomskompis med familj på besök från Övik. Jättetrevligt! Vi besökte Vänge-dagen där det fanns lite marknadsstånd, brandbilar, skogsmulle-tält med tipspromenad, bågskytte, ponnyridning m.m. Hittills har Moa nöjt sig med att titta på hästarna, men den här gången ville hon även rida! Stora tjejen, så duktig!

Jag vet inte vem som är stoltast, mamman eller barnet...?

Vädret var absolut underbart med efterlängtade 24 grader, strålande sol och lagom bris. Efter Vängedagen gick vi hem, barnen lekte i trädgården och det blev grillat till middag. Sen däckade tre av fyra barn innan klockan hann bli 8 och resten av kvällen hängde vi i soffan, pratade, åt kladdkaka och såg på prinsbröllopet. Och jag ammade fram till kl.22 då Arvid också somnade för natten. Vi vuxna höll ut ända till kl.23 ;)

Otroligt osammanhängande inlägg, men så får det bli. Nu ska jag passa på att föra några ärenden till medan Arvid sover.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar