söndag 16 augusti 2015

Sista semesterdagarna till ända

Imorgon åker Jonas till jobbet och jag och Arvid ska lämna Moa på nya förskolan för första gången. Inskolningen förra veckan gick jättebra och veckan avslutades på topp med att Moa glatt vinkade hejdå till Jonas innan lunch på torsdagen och redan vid lämning i fredags.

Under helgen har vi hunnit ha Ester och Harry med föräldrar på middag i fredags och ha kräftskiva med familjen Vide och grannarna i lördags. Idag började vi dagen med en utflykt till en lekpark granne med tennisbanorna och jag och Cecilia spelade tennis en timme. Så kul! Jag vet inte om jag har spelat sen Moa föddes, så det var bra ringrostigt men ändå så roligt! Papporna och barnen lekte i lekparken och hade picknick under tiden. Vädret har ju varit fantastiskt och Moa har nog spenderat mer tid i badkläder eller naken än med kläder på de senaste dagarna.

Jo just det; i torsdags fick denna mamman äntligen gå till frisören!

Dukat för kräftskiva!

Moa och Vide leker affär

Hopp i plurret!

Mellan baden värmer Moa sig i sin favorithandduk

Jag shoppade en gåstol på facebookloppis häromdagen. Även om Arvid är lite för liten för att ta sig runt med den så verkar han gilla den de korta stunder han får sitta i den. (Och ja, den här killen dreglar nåt kopiöst!)

Nyss fick han mat och nu ligger han här bredvid mig och slumrar. Min finaste lilla prins! Moa somnade ovaggad kl.19 efter en helg med många timmar utomhus och framförallt i poolen. Blir nog en bra söndagkväll. Synd bara att det är vardag imorgon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar