lördag 6 februari 2016

Till Thailand och tillbaka

Nu är vi hemma igen efter två härliga veckor i Thailand; 10 dagar i Khaolak och 3 dagar i Bangkok.

I Khaolak badade vi varenda dag, i havet och poolen, gjorde sandkakor och plockade snäckor på stranden, lekte i skuggan, åt god mat och bara hade det bra. Moa gick från att hänga på oss som en apunge när vi badade första dagen till att flyta själv med sina armpuffar och till och med simma lite framåt de sista dagarna. Sån häftig utveckling!





I Bangkok bodde vi i en fantastisk lägenhet på 21a våningen med lekrum, pool och gym på våning 5, så vi hängde rätt mycket där medan farmor, farfar och faster besökte tempel och shoppade.

En dag var vi i Asiens största shoppingcenter. Såg fram emot den dagen och att få shoppa lite, men barnen tyckte det var världens sämsta idé; Moa gnällde och ville bli buren och Arvid bara skrek och grät och ville ingenting. Han sov inte i vagnen, ville inte åka bärsele, ville inte bäras i famnen, ville ingenting. Så efter att ha ätit lunch åkte vi hem igen och lekte i lägenheten, lekrummet och badade i poolen istället. Alla glada och nöjda igen ;) 



Nu är vi hemma och har jetlag. Igår vaknade vi alla kl.03, idag vaknade Arvid och jag 03 och Moa och Jonas 05. Magarna skriker lite närsomhelst, så varken sömn eller mat är i fas än, men idag är bättre än igår. Förhoppningsvis är vi helt i fas imorgon igen. På måndag väntar jobb för Jonas och förskola för Moa.

Jag har hunnit fylla år också. På hemresedagen, så nåt firande var det inte tal om då. Istället blir det lite sushi-middag, vik och godis ikväll när barnen har somnat. Om vi inte somnar själva också förstås, haha!

Mer bilder och reseberättelser kommer så småningom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar