måndag 3 juni 2013

Hotell Vattholmavägen

Tillsammans har jag och Jonas en stor härlig familj och många underbara vänner och vi älskar er allihopa! Vi bor långt ifrån många av dem och det är för lång väg för att ses över dagen, så därför blir det en del övernattningar hos oss emellanåt. Under senaste månaden har vi haft över 25 övernattningar! Många ville komma just i maj och vi kunde inte säga nej eftersom det är roligt att få träffa dem vi tycker om och få visa dem vårt nya boende, men nu börjar personalen på det här hotellet bli väldigt trött! För det kostar faktiskt en hel del energi att alltid stå värd med ett hyfsat rent hem, en kyl med lite mat i och framförallt ett gott humör, samtidigt som en viss liten människa i det här hushållet kräver sitt och egentiden är minimal. Nej, även om det har varit trevligt att ses (såklart!), så kommer jag aldrig gå med på att ha gäster varenda vecka igen. Ni får helt enkelt sprida ut besöken lite bättre :-)

Den lilla människan då, jo hon står mer än sitter nuförtiden. Hon reser sig mot allt och alla, går längs möbler och bara nån håller henne i händerna så kan hon gå hur länge som helst. Pratar gör hon också. Hela tiden. Och nya ljud hittar ut ur hennes mun nästan varenda dag. Sjukt gulligt!

På fredag åker jag ensam upp till Umeå och blir borta över natten. Ska träffa vänner och gå på disputation. Ser fram emot det, men är också lite nervös. Första natten utan mamma för Moa...men pappa är ju där, så det kommer nog att gå finfint! För Moa och pappa iallafall. Mamman kommer förmodligen att nästan sakna ihjäl sig.

1 kommentar:

  1. Ni måste lära Er att säga nej punkt.
    Å vi älskar Er ändå även om Ni säger nej.
    saknar Er
    Puss å kram
    // Mormor

    SvaraRadera