söndag 16 juni 2013

Sovmorgon deluxe

Imorse sov Moa till 8:10! Så underbart! Kan ha att göra med att vi hade besök av vänner med jämngammal bebis hela dagen igår och småtjejerna lekte och stojade i flera timmar. Roligast var nog när vi satte Elsa i lära-gå-vagnen och så fick Moa skjutsa omkring henne. Båda två tjöt av skratt och det gjorde även vi vuxna :-)

Idag har vi varit en sväng på IKEA, skjutsat faster Emma till flygbussen, handlat och nu ska vi hem och skypa med morfar.

Kommande vecka, som är kort pga Midsommar, är fullspäckad med roliga aktiviteter. Sista "vanliga" mammaledighetsveckan...

1 kommentar:

  1. Hej!
    Åh vad härligt med sovmorgon!! Hoppas Towe kommer på snart att det är himla härligt att sova länge haha.. Just nu är det upp och hoppa mellan 5-6 varje morgon...

    Och JA vi vill absolut ses i sommar, vi har inte några planer för sommaren men kommer mest troligt att vara här i krokarna hela sommaren:)Så antingen kommer vi upp till Överkalix eller så får ni svänga förbi här. Vi måste nästan boka in en dag snart så att det verkligen blir av :)
    Har Moa börjat gå nu förresten? :)

    (Bild på köket kommer snart..;))

    Kram!

    SvaraRadera