fredag 28 juni 2013

Midsommar och första semesterveckan

Dagarna rullar på fort nu...snart juli...min sista föräldraledighetsmånad...himmel!

Midsommar och första semesterveckan spenderades i Övik. Vi hade fantastiskt midsommarväder och dagen spenderades tillsammans med goda vänner och även farmor och farfar var med på ett hörn. Vi åt gott, lekte i gräset med barnen, pratade, tog en promenad ner till badet och bara njöt av tillvaron. Moa fick för första gången känna sand mellan tårna och det gillade hon skarpt! Att sitta ner och gräva med händerna var också kul. Hon sken som en sol hela tiden på stranden.

Efter midsommarhelgen fortsatte solen att skina och Moa älskar att vara ute, så ute har vi varit. I skuggan, så nån sommarbränna blir det inte tal om...men det struntar jag i. Vi har det så mysigt ändå och Moa har fullt upp. Hon plockar med stenar, leker med bollar, pillar med gräset, kryper runt och, framförallt, går barfota! Tänk när hon kan springa själv...då får vi nog aldrig sitta still ;-)

Vi har även träffat gammelfarmor, renoverat i sommarstugan, gått på stan och, den stora grejen, lämnat Moa hemma med farmor och farfar medan vi åt middag hos vänner! Det var lite nervöst, men det hade gått så himla bra. Vår lilla älskling sov sött när vi kom hem och farmor och farfar var nog ännu gladare än oss över succén.

Igår kom vi tillbaka till Uppsala igen. Skönt med två veckor på hemmaplan.

Bildregn:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar