lördag 1 februari 2014

Andra inskolningsveckan

Denna vecka har Jonas lämnat Moa på dagis vid 10 på förmiddagen och sen hämtat vid 15 varje dag och det har gått hur bra som helst! Vissa dagar har hon förstås varit ledsen precis när han har gått, men det har snabbt gått över och det har gått bra med både mat och sömn. En av dagarna hade Moa till och med somnat först av alla, mitt bland barn som mumlar, nynnar och rör sig...mitt barn!? Helt otroligt! En av dagarna ville hon inte äta lunch, men övriga dagar har hon även ätit bra. Vår duktiga, stora tjej!

På måndag är det sen dags. Dags för mig och Jonas att gå till jobbet, dags för Moa att gå till dagis och dags för dagiskarusellen att starta på riktigt. Undra hur många dagar det hinner gå innan vi rapporterar in första VAB-dagen? Nån som vill gissa? Vi går båda ner till 90% och Moa kommer att vara på dagis 8:30-15:30 alla dagar.

Igår fick vi storfrämmande av moster Erika och när hon och Nisse klev in genom dörren blev Moa så glad att hon inte visste vart hon skulle ta vägen. Istället sprang hon runt runt här och skrattade och tjoade en stund innan hon kunde lugna ner sig lite. Sötungen. Efter middagen ville hon sen mysa i soffan med dem båda och helst i bådas famn samtidigt. Det gör mig så varm i hjärtat att se att hon tycker om dem så mycket!

Idag ska vi iväg på släktmiddag hos vår moster i Täby. Ska bli trevligt! Vi tänker låta Moa sova hur länge hon vill nu på dagen och så låta henne vara vaken sent ikväll istället och då förhoppningsvis slippa lägga henne där. Istället åker vi hemåt när hon inte orkar längre. En ny taktik för oss, vi får se hur det går.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar