söndag 23 februari 2014

Sista rycket och en efterlängtad lekdejt

Nu kör vi sista rycket på OS. Ska nästan bli skönt när det är slut. Inte lätt att vara intresserad på riktigt, så där så man måste se allt, läsa allt, ha koll på allt osv. Man blir ju helt slut! Idag ska vi till exempel synka en efterlängtad lekdejt med Vide med lunch, sovstund, femmil och hockeyfinal. Hej och hå! Och heja Sverige!

Igår hängde vi med morbror och Moa var förstås överlycklig. Så synd att man inte kan lägga upp filmer här, då hade ni fått se deras lördagsdisco. Helt fantastiskt gulligt!

Nu är det dags att ta sig ur sängen och upp till resten av familjen och frukosten. De andra två har varit uppe ca 20min eftersom Moa blåste på till efter 8. Varför händer inte det när det är min tur att ta morgonen? Igår var det minsann dags att kliva upp kl.6:30.

Såhär ser det ut precis där vi bor. Vår garagenedfart precis bakom Moa. Innergården där bakom. Gaveln på vårt hus till höger om garaget. Det vita blir inflyttningsklart om nån månad. Charmigt med byggarbetsplats? Inte särskilt, men det finns många vattenpölar att leka i på de gropiga och inte ännu asfalterade ytorna!

På väg till affären igår efter sovstunden. Tråkigt med lervälling istället för snö, men så skönt att slippa vinteroverallen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar