måndag 9 juni 2014

En helg i Hudik

Förra helgen spenderade vi med Maria, Fredrik och Elsa i Fredriks föräldrars stuga som ligger vid en liten insjö 1km från havet utanför Hudiksvall. Vad gäller vädret så bjöds det på allt från spöregn till  strålande solsken och vi hann med sandlådehäng, utelek och fika hos grannflickan (som hade lika mycket leksaker som en normal park innehåller här i stan), lek och picknick på stranden vid havet, en promenad i skogen och mycket mycket mer. Fullt ös!

De två småtjejerna är lika men ändå så olika och båda har precis upptäckt det här med "min".Det är två glada, spralliga och busiga små töser där Elsa är mer fysisk än försiktiga Moa och skriker eller gnäller för att få sin vilja fram istället för att, som Moa, ta till krokodiltårarna så fort något går emot.

Så, jag ska inte mörka att det har kivats en del och Moa har fått några tacklingar som hon inte var beredd på, men faktiskt har de för det mesta lekt bra tillsammans. Och även om det har varit fullt upp med aktiviteter och att hålla barnen sams på dagarna har det varit jättemysigt att komma bort från stan och ut till en sommarstuga och sjö och hav. Riktig midsommarkänsla faktiskt och jag tror att alla är väldigt glada och nöjda med helgen.

Bustjejerna

"Moa bopp Mamma" (=Moa vill ha tofs i håret som mamma. Äntligen! Som jag har längtat efter att få göra en tofs av hennes lockar!)

Papporna fixar middag

Lek vid havet efter en regnig förmiddag blev en stor hit!

1 kommentar:

  1. Härliga bilder du bjuder på här i bloggen. Saknar er! =) kram Linda och Siri

    SvaraRadera