torsdag 21 maj 2015

Arvid 2 månader

I tisdags blev vår älskade lille kille 2 månader gammal. Det är verkligen läskigt hur fort det går! Samtidigt som det känns dom att han nyss föddes så känns det som om han alltid funnits. Svårt att tänka att vi för 9 veckor sedan aldrig hade träffat honom.
Han är en väldigt lugn bebis som ler allt mer och gör ifrån dig söta små gurglande ljud när han är glad och vill prata lite. Han älskar skötbordet och monotona ljud som köksfläkten, torktumlaren och dammsugaren. Han sover bra om nätterna och äter 1-2 gånger mellan kl.21 och 05. Dock måste han lära sig att morgonen inte börjar före kl.6. På kvällen (17-21) vill han gärna äta varannan timme eller till och med oftare, medan han på dagen nu klarar var tredje timme rätt ofta. BVC imorgon. Ska bli mycket intressant att se vad vågen visar! Alla 56-plagg är borta och strl62 är det som gäller, även om en del av dem ännu är på tok för stora. 

Veckan rullar på och har fram till idag bjudit på rätt gråa dagar, så därför var det så härligt att vakna till klarblå himmel och strålande sol. Vi hade en mysig promenad till förskolan också, även om Moa startade dagen lite väl tidigt, kl.5:30. Dock sovmorgon jämfört med igår då Arvid tyckte att vi skulle gå upp kl.4...

Idag ska jag och Arvid åka och handla och med tanke på natten och den tidiga morgonen är allt som blir gjort utöver det en bonus.

Igår gick vi hem från förskolan samtidigt som grannen och då fick barnen för sig att de skulle köra vagnarna. Så sött!
Och innan läggdags målade vi med vattenfärg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar