måndag 11 maj 2015

Morfar

I helgen har vi haft morfar här och Moa har maxat tiden och lekt och lekt och lekt med honom och Nisse som också varit här en del. Arvid har också fått mysa i morfars famn och även om det var tråkigt  när han åkte kan vi se tillbaka på en mysig och bra helg. Vi har egentligen inte gjort nåt speciellt (förutom att morfar äntligen hittade en ny bil när han och Nisse var på turné till Gävle i fredags!), men så är ju det viktigaste att umgås och det gör man bäst hemma. Förutom familjetid hade jag ett mål till med helgen och det var att köpa nya sneakers till Moa och igår blev det äntligen gjort. Har mått så dåligt över att hon har haft förra årets som verkligen var på gränsen till för små. Nu är det stövlar och sandaler kvar. Och en solkeps. Och en ny sommargarderob då förstås...

Maten har gått i sparrisens och pajens tecken med god köttfärs- och sparris paj i fredags och grillat (kött, majs, korv och baconlindad sparris) och potatisgratäng till middag och äppelpaj till efterrätt i lördags. Så med massor med kvalitetstid med familjen (mina människor som Moa säger) och god mat har det inte gått nån nöd på oss på nåt vis denna helg :)



Morfar gungar trött Arvid och Moa gungar trött Pippi. Så sött!

Idag ska jag och Arvid på lunch hos Karin och hennes Henry. Ska bli trevligt! Jag och Karin var mammalediga samtidigt med Moa och Noomi (som det skiljer 6 dagar på) och nu har alltså tjejerna fått varsin lillebror med två veckors mellanrum. Så coolt!

Den här veckan är det ju kortvecka. Skönt! Vi har lite lösa planer för långhelgen, men vi får se om det blir nåt av eller om vi slappar hemma istället. Oooh, vilken cliffhanger! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar