lördag 17 oktober 2015

Hektisk vecka

Jonas på kurs i tre dagar och Moa ledig från förskolan de andra två. Jag har ju inte suttit på rumpan denna vecka iallafall!

I onsdags plockade vi fram Brio-järnvägen som vi fått av Daniel och Rickard. Succé!


I torsdags morse hann vi halvvägs till förskolan (dvs 500m) innan de ringde och bad mig ha Moa hemma pga personalbrist. Alltså. VA? Men jodå, halva personalstyrkan sjuk och vikariepoolen tom, så de kunde helt enkelt inte ta emot alla barn. Så himla dåligt bara. Nu är ju jag hemma så då kvittar det ju, men ändå. Själva grejen. Så vi hängde med Vide, Noa och Henrik den dagen istället. Moa var på ett hemskt humör och bara bråkade på stackars Vide hela dagen. Hon skulle ha alla grejer själv och när hon inte hann först till nåt så skrek och grät hon som om han slagit henne ordentligt med nåt riktigt hårt. Obegripligt beteende som jag aldrig sett förut. Dagen började dock bra med titt på trailer som lastade grävskopa.

Igår hade vi lekdejt med Emma, så vi skjutsade Jonas till jobbet, handlade litenoch åkte sen till den och fick en jättemysig dag där. Tjejerna lekte, småbröderna och mammorna umgicks lite mer stillsamt och så hann vi med en lång tur till en lekpark medan bebisarna sov. Vi glömde Moas skaljacka hemma, men som tur var hade Emma två nästan likadana jackor, så Moa fick låna en. Med sina geggamojamössor och PoP-skalbyxor såg de sen likadana ut. Så sött!

Nu är det helg. Så skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar