söndag 1 maj 2016

Inlägg i efterskott

Hittade två opublicerade inlägg från förra veckan som jag lade upp nu. Enjoy! :)

Och så en uppdatering från helgen:
Vi har haft en lugn och mysig valborgshelg. Den började med att vi i fredagskväll monterade ihop Moas (och så småningom Arvids) studsmatta. Så nu har vi en sån vi också. Precis som alla andra. Moa blev överlycklig när hon vaknade på lördagsmorgonen och såg den stå på gräsmattan. Efter en snabb frukost har hon sen hoppat hela helgen ända till det blev läggdags ikväll :)

Förutom igår eftermiddag och kväll då vi var på middag hos Jonas,Therese, Harry och Ester. Daniel, Madde och Alice var också där. Full fart och en mycket trevlig kväll med god mat, massa lek och prat. Båda barnen somnade där och vi hade nog stannat lite längre om inte grannarna börjat skjuta fyrverkerier vid 22:30, 100m från vagnen där Arvid låg och sov. Han vaknade livrädd och efter det kändes det som att det var dags att åka hem.

Idag skulle vi haft besök av Anna, Jon-Emil och barnen, men de hade två väldigt trötta barn efter en sen kväll igår så vi ställde in. Och det var nog lika bra, för Moa var också rätt skör efter en sen kväll igår. Vi satsar på att ses i slutet av maj istället. Så istället för besök har vi bara varit hemma och grejat och lekt i trädgården. Det har varit superväder hela helgen, så vi har varit ute så mycket vi har kunnat. Det är så kul nu när Arvid går så bra själv och älskar att tulta runt och upptäcka saker. Idag satt han i en kvart och plockade stenar från en hink till en annan. Vi har rensat i rabatterna och klippt gräset för första gången i år.

Imorgon åker Jonas och barnen till Övik och så åker jag efter på torsdag. Tre nätter ensam i huset. Jag kommer att sakna ihjäl mig efter dem men ändå ser jag fram emot att få vara hemma ensam. Det är jag verkligen aldrig annars. Alltså, aldrig. Senast det hände var på sensommaren 2014.

Nu godnatt och sen kör vi en kortvecka. Gött. Nedan ser ni Arvid som precis upptäckt kylskåpsmagneternas underbara värld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar