torsdag 20 september 2012

Idag är ingen vanlig dag

för idag är det mormors födelsedag och Moas tvåmånadersdag! :) Det har vi firat med en promenad i stadsparken och en mysig fika på Fågelsången tillsammans med Moas kompis Noomi och hennes mamma. Mycket trevligt! Hoppas verkligen att Moa och Noomi vill leka tillsammans sen, för vi mammor har riktigt trevligt tillsammans och det vore ju då himla synd om våra döttrar inte drog jämt ;)

I övrigt har Moa firat dagen genom att....SOVA! Det behöver hon. Enligt internet har bebisar ett utvecklingssprång vid 8 veckors ålder som kan göra dem väldigt närhetstörstande och med tanke på hur Moa har betett sig de senaste två dagarna antar jag att det är där hon befinner sig nu. Sånt är alldeles säkert påfrestande, så då behövs dagar att ta igen sig på också. Helt plötsligt har Moa börjat "använda" sina händer på ett helt annat sätt; håller dem i och framför ansiktet, smakar på dem och vevar runt med armarna i ett helt annat rörelsemönster än förut. Hon har ju långt ifrån kontroll på rörelserna...men man ser att hon försöker iallafall. Vår lilla tjej håller på att bli stor!

Idag har hon även på sig en body i storlek 62. Inte för att hon inte kan ha strl56 längre, utan för att hennes föräldrar inte har bokat in en tvättid förrän imorgonkväll och alla 56-bodys ligger i tvättkorgen ...ooops! Jag lade några 62-bodys i en hög och valde sen den minsta av dem. Den är faktiskt inte så jättestor som jag trodde att den skulle vara...!

Bjussar på några bilder från svampskogen i lördags:

Jag & Moa och Therese & Ester 

Jonas, Jonas och Moa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar