fredag 14 september 2012

Regn och rusk

Ja, usch vilket väder vi har här idag. Det öser ner och enligt väderleksrapporten tänker det fortsätta resten av dagen också...så vi myser på här hemma. En av oss plockar och städar lite och den andra leker i babygymet, slumrar till en liten stund och gnäller sen av övertrötthet istället för att somna på riktigt...gissa vem som gör vad :)

Sen i eftermiddag ska vi och hälsa på på Jonas jobb. Den här gången tar vi med oss fika att bjuda på, som kompensation ifall bebisen inte visar upp sig från sin bästa sida. Det är tydligen så man gör på Jonas jobb, så man får ju ta seden dit man kommer helt enkelt. Men innan vi beger oss till ThermoFisher ska vi hinna med besök här hemma också. Ska bli trevligt. Moa har aldrig haft kompisar på besök förut :)

Igår var jag på slutbesiktning hos barnmorskan. Fick godkänt och därmed grönt ljus för att börja träna igen. Äntligen! Så under helgen ska träningskort införskaffas och till veckan kör vi igång. Härligt!

Moa, hon är redan igång med träningen...se bara hur hon jobbar i gymet:


Den observante kan även spana de knubbiga låren...världens gosigaste! (Och när man ser dom så kanske det inte är så förvånande att hon har klättrat stadigt på viktkurvan ;) )

Vi jobbar inte bara i ryggläge, utan nacken tränas också emellanåt:


Tack och hej!

1 kommentar:

  1. Tack för att jag får läsa! Nu har jag gått igenom hela arkivet (första dagen som ledig..haha) och det är verkligen så kul att läsa om andra i samma situation. Jättefin blogg och en riktigt förtjusande liten Moa:) Kram!

    SvaraRadera