måndag 15 juli 2013

En riktig dator!

Det blir inte många minuter vid en riktig dator nu under sommaren och att blogga från mobilen är i ärlighetens namn rätt jobbigt. Nu har jag dessutom bytt mobil och tampas därmed med ett rättstavningsprogram jag inte är van vid = ännu värre ;)

Sen sist har vi nog inte gjort så mycket. Igår var vi på hembygdsfest i Martingården här i byn (googla om ni vill veta mer om gården). Det bjöds på musikunderhållning och vi köpte fika och lotter, träffade andra bybor, gamla som unga, och lät Moa promenera runt på gräsmattan, spana på hundar och charma gamla tanter. En mysig stund faktiskt, även om vi var väldigt få under 50 år där ;) Sen vi kom hit i torsdags har Moa fått 6 myggbett i ansiktet och ett på halsen...stackarn. Ser inte klokt ut, men bara att hoppas att de försvinner snart. Har försökt smörja in solhatten med MyggA, men det verkar inte tillräckligt. Mormor säger att det ska finnas barnvänligt myggmedel på apoteket, så vi får nog köpa sånt om vi inte ska få en helt sönderbiten liten tjej.

Idag väntar vi besök från Luleå; min kusin Malin och hennes lilla familj är på ingång. Ska bli kul att ses och se hur mycket småtjejerna har växt sen sist. Towe är ca 8 veckor yngre, men lite tidigare i sin motoriska utveckling än Moa, så förmodligen har vi snart två bebisar här som vill gå och gå och gå och gå och gå.....så jag hoppas vädret är med oss och myggen bortblåsta så att vi kan vara ute. Annars flyr vi nog in till Bränna och promenerar lite där istället.

Imorgon har vi planerat in ett besök i Töre. I Sören. Andreas är också hemma på semester nu, så då tänkte vi åka dit och hälsa på. Har knappt klivit ur bilen i Töre, annat än på Shell-macken, så det är väl på tiden att göra ett lite längre besök i byn :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar