torsdag 18 juli 2013

Sommar?!

Termometern visar just nu 10C. Tio futtiga grader! I juli! Det är så obeskrivligt trist med detta kalla väder! Vi vill ha sol och värme, inte regn och kallt. Att det sen är värmebölja hemma i Uppsala gör det hela inte bättre. Men bortsett från vädret har vi det toppen här. Moas alla myggbett börjar sakta försvinna, vi umgås med familjen, äter gott och går och går och går och går... ;)

Idag har vi träffat inte mindre än fyra av mina fastrar (jo, det finns fler!). Så kul att träffa dem och de var verkligen glada över att få träffa oss och framförallt Moa. Hon visade upp ett strålande humör och pratade och skrattade och visade att hon nästan kan gå själv nu, vår lilla sötis.

Imorgon ska vi träffa mina barndomsvänner och så ska mormor få prova på att vara barnvakt en stund på kvällen. Tror hon är lite nervös, men det kommer att gå så bra!

I måndags var vi till Töre och hälsade på Andreas. För en gångs skull fick vi se en skymt av solen, men varmt var det inte. I Töre fick vi åka båt och fika våfflor med grädde och hjortronsylt. En mycket trevlig dagsutflykt!

Showar lös vid köksbordet

Promenad vid älven. Sjukt mycket mygg!

Vi försökte verkligen hålla myggen borta från Moa, men några hann dit ändå :(

Första båtturen! En för stor flytväst är bättre än ingen flytväst :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar