torsdag 17 oktober 2013

Äntligen är dom hemma igen!

I måndags fick jag äntligen krama om mina två älsklingar igen och sen dess har allting gått i hundraåttio. Jag flexade ut på tisdagmorgon för att få lite tid med Moa och Jonas och åkte inte till jobbet förrän halv 10. Efter jobbet åkte jag och Cecilia på en första hjälpen-kurs inriktad på barn. Det var vårt försäkringsbolag som anordnade kursen och jag måste säga att den var jättebra! Den avhandlade alla hemskheter som kan hända en liten parvel och vad man gör medan man väntar på ambulansen. Feberkramp, falsk krupp, blödningar, frakturer, hjärnskakning, brännskador, allergiska chocker med mera och så fick vi praktiskt öva på första hjälpen på små dockor. Förhoppningsvis kommer jag komma ihåg det är ifall vi skulle hamna i en sån traumatisk situation!

Igår hade Moa och Jonas besök av Elsa och Fredrik och sen efter jobbet anslöt jag och Maria och så åt vi middag tillsammans. Småtjejerna hade haft en jättebra dag och sovit i över två timmar i vagnen på stan så att papporna hann ta en fika i lugn och ro. Vilka lattepappor!

Idag är Jonas ute på middag med jobbet, så jag och Moa har tjejkväll. Vi har skypat med morfar och lekt i massor. Sen blev det sovdags och då ville Moa verkligen inte sova. Hon grät och skrek och var otröstlig. Jag lyckades tillslut lugna henne genom att vagga henne i famnen och sen kunde jag lägga ner henne. Hon grät lite, men jag slog på speldosan och gick ut och då somnade hon strax därefter. Det var verkligen jättelänge sen det var så här svårt att få henne att somna, så jag är helt utmattad. Och somna var nog att ta i, för nu gnäller det väldigt mycket inne i hennes rum så det är nog bara att ta några djupa andetag och gå in dit igen....

Och några bilder får ni inte heller, för jag har tydligen inte access till vår hårddisk. Windows 8...ja, jag säger då det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar