torsdag 24 oktober 2013

Man är väl ingenjör? Och ett recept-tips

Vad gör man när man har för mycket frukt i skålen som behöver ätas upp? Jo, man torkar den.

Vad gör man när metoden kräver pinnar eller en torkställning och man har varken eller? (Jag ville inte använda ugnen) Jo, man bygger sin egen ställning utifrån grejer man har hemma:

Ställningen till saftsilen och ugnssnöre.

Och på tal om ugnen så åt vi ugnspannkaka till middag häromdagen och provade då ett nytt recept. Och ja, Per Morberg vet hur man gör ugnspannkaka helt enkelt.


Fantastiskt god! Frasiga kanter och massa bubblor.

Jag gillar hans recept på husmanskost men delar inte hans syn på kökshygien, så vi kommer helt enkelt bra överens så länge jag slipper titta på karln när han lagar maten. Tur att han har släppt en bok ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar